Menu

Over ons

Beveiliging in mobiel communiceren is de laatste jaren een steeds groter vraagstuk geworden. De talrijke mogelijkheden om uw gevoelige informatie te onderscheppen worden meer en meer gebruikt door hackers, kwaadwillende partijen en zelfs overheden, soms nog met behulp van uw eigen telecom-provider.

SecureCOMZ is een jong innovatief bedrijf dat u helpt bij de beveiliging van uw communicatie.

Door de meest hoogwaardige beveiligingsprotocollen te gebruiken in onze applicaties garanderen wij dat uw informatie nooit in de verkeerde handen terecht zal komen.

Tevens bieden wij de unieke mogelijkheid om volledig anoniem van al onze diensten gebruik te maken. Een creditcard, of zelfs een e mailadres, is niet noodzakelijk.

Wie gebruiken onze producten?

  • Ondernemingen die cruciale informatie over onderzoeken, nieuwe producten, zakenrelaties en/of resultaten goed willen beschermen en waarvoor preventie van bedrijfsspionage essentieel is.
  • Advocaten, juristen, notarissen, medisch specialisten en andere professionals bij wie de gesprekken met cliënten en/of collega's vaak vertrouwelijk zijn.
  • Particulieren die de vrijheid, veiligheid en/of privacy van de familieleden en vrienden waarmee ze communiceren belangrijk genoeg vinden om daar met hun mobiele communicatie rekening mee te houden.

Door de gebruikte technieken en protocollen zijn we in staat om, bij correct gebruik, de veiligheid van gesprekken en berichten tussen verzender en ontvanger 100% te garanderen.